Rivka Ruiter, 28 jaar

studeerde: klassieke zang
werk: webredacteur, communicatieadviseur, content creator
interesses: kunst & cultuur, psychologie

Ik heb me altijd bezig gehouden met communicatie in de breedste zin van het woord.

Tijdens mijn klassieke zangstudie op het conservatorium leerde ik om via mijn zangstem te communiceren met een groot publiek. Als mede-oprichter van dsmmeisjes – een groot online blogplatform voor mensen met psychische klachten – gaf ik vooral anderen een podium. En als als webredacteur bij het NIP hielp ik psychologen om hun mooie vak stevig op de kaart te zetten.

Tegenwoordig laat ik mijn stem horen via de blog Leessnack, waar ik blogs, ebooks en artikelen serveer voor ‘de snelle lettertrek’. Daarnaast help ik andere ondernemers om zich optimaal te verbinden met hun doelgroep, via hun website en sociale media.

Meer zien van mijn werk? Bekijk ook mijn portfolio.

Ik vind het leuk om dromen waar te maken, van mijzelf of van anderen. Ik ben eerlijk, betrokken en activistisch. Als ik aan het werk ben, gooi ik graag al mijn creativiteit, passie, visie en doorzettingsvermogen in de strijd. Ik houd van snel schakelen en direct aan de slag gaan, maar onderweg bijsturen vind ik ook niet erg. Ik werk graag samen met mensen met lef, die weten waar ze voor staan en die het leuk vinden om samen iets moois te maken.

Samen met mij werken aan je online communicatie?

Stuur mij een mailtje om te vertellen wie je bent, welke vragen je hebt en waarmee je graag aan de slag zou willen.