Hier heb ik aan meegewerkt

In mijn portfolio vind je een selectie van wat ik tot nu toe heb gedaan op het gebied van online communicatie. Bijvoorbeeld als contentmanager/webredacteur, tekstschrijver, hoofd- en eindredacteur en content creator.

Online communicatiespecialist Dromenbouwers

2021 – heden

Mijn vriendin Anne en ik vormen samen Dromenbouwers. Wij bouwen samen met onze klanten aan hun droomwebsite. Wij bouwen, beheren én updaten WordPress-websites en bieden communicatieadvies. Bekijk ons portfolio

Contentmanager Blik op Groen

2023

Voor de duurzaamheidscampagne Blik op Groen van Het Centrum voor Duurzame Zorg binnen Amsterdam UMC richtte ik de bijbehorende WordPress-website in.

Contentmanager Amsterdam UMC

2022 – 2023

Als freelance contentmanager help ik bij het migreren en redigeren van content voor amsterdamumc.nl / amsterdamumc.org

Redigeren werkboek Fibromyalgieblog

2022

In de masterclass ‘Liever voor je Lijf’ leert Nathalie van Fibromyalgieblog mensen met fibromyalgie om van hun lichaam te houden. Ik redigeerde het bijbehorende werkboek.

Webteksten Studio Zondag

2022

Mirte van Studio Zondag is grafisch ontwerper én ze coacht mensen die graag werk willen maken van hun creatieve talent. Aan mij de eer om haar webteksten te schrijven!

Beheren Facebook Rataklop

2022

Op haar Facebook-pagina houdt Rata haar celloleerlingen en andere geïnteresseerden op de hoogte van alle nieuwtjes en bezigheden van haar celloschool. Ik hielp haar bij het beheren van deze pagina.

Hoofdredacteur Leessnack

2021 – heden

Op leessnack.nl vind je korte artikelen voor de snelle lettertrek. Over psychologie, de beste boeken, de handigste producten en de mooiste cd’s. Ik schrijf er blogs, artikelen, reviews en ebooks.

Contentmanager huis-tuin-en-keuken.site

2022

Op huis-tuin-en-keuken.site vind je tips voor woningverbetering en tuinieren voor normale of onhandige mensen. Ik plaatste en redigeerde de content.

Webredacteur Nederlands Instituut van Psychologen

2019-2021

Ik beheerde, creëerde en plaatste content op de website en sociale media van deze grootste vereniging van psychologen van Nederland. Ook maakte ik nieuwsbrieven voor de leden.

Redigeren ebook Fibromyalgieblog

2021

Nathalie van Fibromyalgieblog helpt mensen met fibromyalgie hun aandoening te accepteren. Dat doet ze onder andere in haar ebook Challenge Accepted, dat ik mocht redigeren.

Hoofdredacteur dsmmeisjes

2017 – 2021

Op dsmmeisjes deelden 300 mensen in 1500 blogs hoe het voor hen voelt om psychische klachten te hebben (van 2017 tot 2021). Ik heb dit platform mede opgericht en was er hoofdredacteur en contentmanager.

Auteur ‘Het mens achter de labels

2019

In het boek Het mens achter de labels vertellen 22 mensen in verhalen en interviews hoe het voor hen is om te leven met psychische problemen. Ik ben een van de auteurs van dit boek, deed de hoofd- en eindredactie en verzorgde marketing & PR.

Auteur ‘Hoe voelt het om … te hebben?

2019, 2020, 2021, 2022

In deze ebooks vertellen mensen met een dissociatieve identiteitsstoornis, borderline en sociale angst hoe deze psychische problematiek voor hen voelt. Ik interviewde hen, deed de hoofd- en eindredactie en schreef de meeste teksten.

Neem contact op

Samen met mij werken aan je online communicatie? Stuur mij een mailtje om te vertellen wie je bent, welke vragen je hebt en waarmee je graag aan de slag zou willen.

Stel je vraag

Waar kan ik je mee helpen?

Scroll naar boven