In mijn portfolio vind je een selectie wat ik tot nu toe heb gedaan op het gebied van online communicatie. Bijvoorbeeld als webredacteur, hoofd- en eindredacteur en content creator.

Blog: leessnack.nl

2021 – heden

Op leessnack.nl vind je korte artikelen voor de snelle lettertrek. Over psychologie, de beste boeken, de handigste producten en de mooiste cd’s. Ik schrijf er blogs, artikelen, reviews en ebooks.

Website: wijbouwenjouw.website

2021 – heden

Mijn vriendin Anne en ik bouwen jouw website. Voor starters en creatievelingen die op zoek zijn naar een online visitekaartje.

Online platform: dsmmeisjes

2017 – 2021

Op dsmmeisjes deelden 300 mensen in 1500 blogs hoe het voor hen voelt om psychische klachten te hebben. Ik heb dit platform mede opgericht en was er hoofdredacteur en webredacteur.

Boek: Het mens achter de labels

verschenen in 2019

In het boek ‘Het mens achter de labels’ vertellen 22 mensen in verhalen en interviews hoe het voor hen is om te leven met psychische problemen. Ik ben een van de auteurs van dit boek, deed de hoofd- en eindredactie en verzorgde marketing & PR.

E-books: dsmmini DIS & dsmmini borderline

verschenen in 2019

Een dsmmini is een klein e-book dat inzicht geeft in een bepaalde psychische stoornis aan de hand van het psychiatrisch handboek (DSM), ervaringsverhalen en interviews. Ik deed de hoofd- en eindredactie, schreef de meeste teksten en verzorgde de interviews.

Blogs over de GGZ: Lekker niet mindful, dsmmeisjes etc.

2017 – 2021

Voor ik Leessnack heb ik ook al bijgedragen aan andere blog-websites. Benieuwd naar wat blogs van mijn hand (die veelal gaan over de GGZ)? Bekijk de blogs.